1 dec - 2 dec 2023 / Niš

KreNI konferencija kreativnih industrija

Ovog petka počinje deveta KreNI konferencija.
KreNI je najuticajnija konferencija u jugoistočnoj Srbiji koja okuplja profesionalce i stručnjake iz celog sveta.
KreNI konferencija se fokusira na kreativnost mladih i ima za cilj da im otvori vrata i osnaži ih u planiraju i rešavaju problema oko sebe. Imajući to na umu, ovogodišnja konferencija će imati za temu „ponovno izmišljanje svojih veština“!
Francuski institut u Nišu se za tu priliku udružuje sa udruženjem „ Mladi ambasadori” dovodeći govornika iz Francuske, Filipa Butija.

Filip je prvo počeo kao analitičar u francuskom Ministarstvu ekonomije, pre nego što je nastavio briljantnu karijeru u menadžmentu. Nekoliko godina je bio menadžer u velikim kompanijama, da bi potom prešao u edukaciju postavši predavač i edukator u dve renomirane francuske poslovne škole (Tuluz, Business School i Ekcelia u La Rošel). Imajući to na umu, on je suosnivač kompanije „Goodbrain“, obrazovne kompanije koja nudi konferencije zasnovane na studijama neuronauke, primenjene u oblasti menadžmenta, komunikacije i kreativnosti. U isto vreme, gospodin Butije je postigao impresivnu karijeru u štampi, radeći fotografije za nekoliko prestižnih francuskih časopisa.

On će govoriti dva puta u okviru predavanja na konferenciji KreNI9, koja će se održati u hotelu „Ambasador“ u Nišu, u petak 1. decembra od 10h do 17h i u subotu 2. decembra od 10h do 15h30.
Očekujemo vas u velikom broju!

 

Info

Hotel „Ambasador“ Niš

Vožda Karađorđa 5

Rezervacija je obavezna i može se izvršiti na sajtu Kreni9: https://kreni.org/2023/