29 sep 2023 / Niš

Noć istraživača – Otkrivanje francuskog jezika kroz boje

Pažnja, pažnja!
Obaveštavamo sve radoznalce, tragače za znanjem i ljubitelje nauke da je počelo odbrojavanje do najatraktivnije i najveće naučne avanture godine – Evropske noći istraživača!
Da li ste spremni da se divite čudima nauke iz prvog reda? Da budete očarani mnogobrojnim aktivnostima, eksperimentima i demonstracijama koje će vas ostaviti bez daha?
Onda naoštrite vijuge, razuzdajte maštu i krenite sa nama na putovanje u carstvo otkrića, inovacija i beskrajnih mogućnosti.
Četrnaesta evropska noć istraživača je već iza ugla i održaće se u 22 grada širom Srbije tokom dva dana, 29. i 30. septembra, od 16h do 22h.

U okviru ove manifestacije, Francuski Institut je takodje spremio nesto za vas ! Ove godine vas poziva da otkrijete francuski jezik kroz boje.

Radionice francuskog jezika koje nudi Institut nisu samo jezičke lekcije, već i otvoreni prozori ka bogatstvu kulturne raznolikosti frankofonije. Ova radionica će deci omogućiti da se zabave otkrivajući neke francuske reči na zanimljiv način, i da istovremeno ispolje svoju kreativnost kroz umetnost. Naglasak je stavljen na zadovoljstvo i istraživanje, dok se suptilno uvodi francuski jezik.

 

Info

Delta Planet Niš

Bulevar Nemanjića 11b

Ulaz slobodan

Noć Istraživača >>>