8 okt - 9 okt 2021 / Beograd

Obrazovni sajam „Study Abroad“

Četvrti po redu sajam obrazovanja „Study Abroad“, ima za cilj da okupi na jednom mestu više od 40 izlagača iz brojnih inostranih zemalja i da upozna srpske studente sa prednostima studija u inostranstvu, bogatom ponudom studijskih programa inostranih visokoobrazovnih ustanova kao i različitim programima stipendija. Ako je Francuska vaša destinacija za studije mi ćemo biti tu da vas usmerimo ka pravom izboru!

Study Abroad. Fair je najveći sajam posvećen obrazovanju u inostranstvu koji se održava u Srbiji. Sajam je fokusiran na univerzitete i škole jezika iz inostranstva, a cilj sajma je da posetioci (srednjoškolci, studenti, roditelji) dobiju relevantne i proverene informacije o obrazovanju u inostranstvu besplatno.

Sajam se održava 8. i 9. oktobra u hotelu Metropol Palace u Beogradu od 12.00 do 18.00 časova.

Study Abroad Fair poseti oko 3500 mladih i ambicioznih ljudi koji su zainteresovani da svoje školovanje nastave u inostranstvu.

Study Abroad Fair okuplja preko 40 univerziteta i škola jezika iz celog sveta, na čijim štandovima posetioci imaju priliku da razgovaraju sa predstavnicima tih univerziteta i dobiju besplatne informacije o školovanju iz prve ruke.

Pridružite nam se na štandu Francuskog instituta i predstavništva agencije Campus France u Srbiji, kako biste se informisali o studijskim programima i mogućnostima za finansiranje vašeg boravka u Francuskoj.

Hajde da zajedno skrojimo vaš akademski uspeh!

Info

hotel Metropol Palace

Petak 8. i subota 9. oktobar 2021. od 12.00 do 18.00 časova.
Hotel Metropol Palace