1 dec 2021 - 10h-18h / Srbija

Onlajn studentski sajam

Odaberite Francusku i na vreme planirajte svoju profesionalnu budućnost!

U jeku kampanje za dodelu stipendija Vlade Republike Francuske za Master 2 i doktorate u ko-mentorstvu za akademsku 2022/2023. kao i upisnih procedura francuskih visokoobrazovnih ustanova, posetite naš drugi Onlajn studentski sajam: upoznajte francuske univerzitete koji će se održati u sredu 01. decembra 2021. od 10.00 do 18.00 časova na platformi http://sr.studyinfrancevirtualfairbalkans.com.

Sajam će okupiti predstavnike francuskih univerziteta i prestižnih škola poput Sciences-PO, Ecole Polytechnique, INSA iz Ruana, EM Lyon, NEOMA Business School, Univerziteta Lion 1, Univerziteta Côte d’Azur iz Nice, Univerziteta u Ruanu, umetničke škole za fotografiju SPEOS Photographic Institute, državne biznis škole IAE d’Aix-Marseille, Instituta Pol Bokiz za hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomiju, inženjerske škole ESTP za građevinu i javne radove i brojne druge škole kao i predstavnike Fondacije Tempus Erazmus + i rukovodioce frankofonih studijskih programa u Srbiji i na Balkanu.

Studenti i srednjoškolci kao i njihovi roditelji moći će da prisustvuju webinarima i neposredno stupaju u kontakt sa predstavnicima francuskih visokškolskih ustanova.

Iskoristite ovaj nezaobilazan događaj kako biste se dobro pripremili za univerzitetsku 2022-2023. godinu. #RendezVousEnFrance

Info

Sreda 01. decembar 2021. od 10.00 do 18.00 časova
na platformi http://sr.studyinfrancevirtualfairbalkans.com.