1 mar - 31 mar 2018 / Beograd, Niš

Promocija studija u Francuskoj i stipendija

Iskoristite događaje u martu mesecu koji se bave promocijom studija u Francuskoj i stipendija Vlade Republike Francuske kako biste se dobro pripremili za studije u Francuskoj!

Francuski institut u Srbiji i njegova kancelarija Campus France učestvovaće na brojnim promotivnim događajima u martu mesecu kako bi vas informisali i orjentisali ukoliko želite da postanete deo jednog od najraznovrsnijih i najoperativnijih obrazovnih sistema i budete i vi jedan od gotovo 320.000 inostranih studenata koji studiraju u Francuskoj. Dođite da se sretnete sa nama i da se informišete o različitim studijskim programima, programima stipendija kao i kursevima francuskog jezika u Srbiji i Francuskoj, diplomama o poznavanju francuskog jezika DELF i DALF itd.

Četvrtak 1. mart od 11h do 16h
Beograd
– Francuski institut u Srbiji, Zmaj Jovina 11

Prvi Dan otvorenih vrata, ima za cilj da upozna buduće studente u Francuskoj sa raznovrsnom ponudom Francuskog instituta u Srbiji kao i bogatstvom i izuzetnim kvalitetom francuskog visokog obrazovanja ! Prezentacije studija u Francuskoj i stipendija Vlade Republike Francuske biće održane od 11h15 do 12h15 i od 14h do 15h.
www.serbie.campusfrance.org

Petak 9. i subota 10. mart od 10h do 18h
Beograd
– Hôtel Crowne Plaza, Vladimira Popovića 10

Međunarodni obrazovni sajam EDUfair, najposećeniji na Balkanu, okuplja već petnaestu godinu zaredom sve glavne aktere visokog obrazovanja u Srbiji kao i izlagače iz inostranih zemalja. Posetite naš štand kako biste otkrili svet francuskog visokog obrazovanja.
www.edufair.rs

Sreda 28. mart od 11h do 15h
Beograd
– Fakultet organizacionih nauka (FON), Jove Ilića 154

Tradicionalni Međunarodni info dan ima za cilj da informiše studente o svim mogućnostima studentske mobilnosti, stipendijama, programima razmene i svim adutima studiranja u inostranstvu.
www.fon.bg.ac.rs

Petak 30. i subota 31. mart
Niš
– Elektronski fakultet Univerziteta u Nišu, Aleksandra Medvedeva 14

Festival nauke, koji organizuje gimnazija „Svetozar Marković“ iz Niša važan je događaj koji okuplja 120.000 posetilaca, 360 izložbi, 150 prezentacija. Francuski institut u Srbiji imaće naučni šand na ovom festivalu kao i prezentaciju studija i stipendija u petak 30. marta u 12h.
www.festivalnauknijebauk.edu.rs