30 nov 2022 - 17:00 / Niš

Radionica za roditelje i nastavnike : Digitalna pismenost ili kako razumeti nove generacije ?

Ponekad kao roditelji ili kao nastavnici imamo utisak da ne razumemo generacije koje dolaze. Verujte, jednako često i oni ne razumeju nas. Odrastali smo u različito vreme, okruženi drugačijim vrednostima, kulturnim, umetničkim i medijskim sadržajima – mnoge stvari podrazumevamo, a previše retko o njima razgovaramo sa svojom decom i učenicima.
Dođite na radionicu koju Milan Petrović, predsednik organizacije Nauči me animira  i razgovor na temu Digitalna pismenost ili kako razumeti nove generacije ?

Na interaktivan način i uz puno primera iz medija i različitih umetnosti koje su nam svima poznati, razgovaraćemo o tome kako ono što gledamo, slušamo i kroz igru kao deca imitiramo utiče na naše kulturne obrasce i kako da o tome započnemo dijalog sa mlađim generacijama.

Radionicu vodi Milan Petrovic, predsednik organizacije Nauči me, a namenjena je nastavnicima u osnovnim i srednjim školama, kao i roditeljima.

Radionicu organizuje niški EU info point u saradnji sa Francuskim institutom i organizacijom Nauči me u Nišu.

Radionica traje 90 minuta, učešće je besplatno za sve zainteresovane učesnike uz obaveznu prijavu putem ovog linka: https://euinfo.civicatalyst.org/me%C4%91ugeneracijski…

Info

EU info kutak Niš

Voždova 5

EU info Point Niš
Nauči me