français  
 
  Kontakt     Mapa sajta  
 
 
  Agenda
 
Kalendar
Film
Muzika
Scenska umetnost
Književnost
Vizuelna umetnost
Debate
Nauka
Obrazovanje
Frankofonija
Arhiva
   
 
Mesečni program u PDF formatu PROGRAM
FRANKOFONIJE PDF
 
 
PRIJAVITE SE NA
NEWSLETTER
 
 
Facebook
Fotografije
Video  
 
NOVI SAD  
 
NIŠ  
 
PARIZ  
   

 
     
  Književnost
 
  
59. Sajam knjiga

I ove godine je Francuski institut u Srbiji prisutan na Sajmu knjiga uz ostale strane kulturne centre, članove EUNIC-a i predstavlja čitavu lepezu svojih aktivnosti.

Od 26. oktobra do 2. novembra
Beogradski sajam, Bulevar vojvode Mišića 14, Hala 4

Kao i svake godine, naša francuska knjižara predstavlja, u saradnji sa knjižarom DELFI i Međunarodnom kancelarijom za francusko izdavaštvo (BIEF), široki izbor knjiga na prodaju: romane, eseje, metode učenja francuskog jezika, stripove... Poseban naglasak biće na izdanjima posvećenim obeležavanju Prvog svetskog rata.
Timovi Francuskog instituta biće prisutni na sajmu kako bi vam pružili sva obaveštenja o našim kursevima, studiranju u Francuskoj i mogućnostima stipendiranja, kulturnim i naučnim dešavanjima, programima za podršku knjige i, naravno, ponudama naše medijateke. Zahvaljujući animacijama i praktičnim radionicama, otkrićete našu novu on-line medijateku – Culturethèque, našu Bibliothèque de l’Apprenant, razvrstanu po vašem nivou znanja francuskog, kao i aktivnosti za decu koja tek otkrivaju francuski jezik!

Kompletan program aktivnosti na štandu Francuskog instituta

Vidimo se na našem štandu, na ulazu u Halu 4! 

    početak stranice 
                 
Čitanje priča na Sajmu knjiga

Dečje radionice

Subota 1.novembar 2014.
Beogradski sajam, Bulevar vojvode Mišića 14
EUNIC štand, na ulazu u Halu 4

Francuski institut već tradicionalno učestvuje na Sajmu knjiga sa aktivnostima za decu koja tek otkrivaju francuski jezik. Sa našim najmlađim polaznicima jezičkih radionica, zaronićemo u bogatu ponudu dečje literature koja će biti dostupna i na prodaji na našem štandu, i to…čitajući priče !
    haut de page