français  
 
  Kontakt     Mapa sajta  
 
 
  Medijateka
 
Opšte informacije
Uslovi upisa
Aktivnosti
Katalog
Noviteti
   
 
PRIJAVITE SE NA
NEWSLETTER
 
 
Facebook
Fotografije
Video  
 
NOVI SAD  
 
NIŠ  
 
PARIZ  
   

 
     
  Aktivnosti
 
 


 
Francuska u srcu Beograda

Prostor za informacije i novitete. Ulaz slobodan.

Idete u grad? Imate dogovor s prijateljima? Tražite simpatično mesto gde ćete prelistavati francuske časopise ili stripove? Želite li da saznate više o mogućnostima studiranja u Francuskoj? Francuski institut širi svoju medijateku i namenjuje poseban prostor za vas u Knez Mihailovoj ulici broj 31: interaktivni, prijatan prostor u kojem ćete se lepo osećati, gde ćete moći da dobijete savete šta da čitate, gde da potražite informacije o usavršavanju, gde ćete imati na raspolaganju wi-fi… jednom rečju, gde ćete biti korak bliži Francuskoj, njenoj kulturi, njenim novostima. Dođite u Francuski institut, slobodno zakoračite u svet Francuske i francuskog u samom srcu Beograda!

 
Radionice za decu

Francuski institut organizuje nekoliko vrsta radionica za decu preškolskog uzrasta kojima se uvode u svet francuskog jezika. Aktivnosti koje se tokom radionica odvijaju veoma su raznovrne: čitanje priča i bajki, prikazivanje crtanih filmova, pevanje pesmica i recitovanje, predstave, crtanje i kreativni rad.
Radionice se održavaju 1 nedeljno, subotom (sredom).

Contact : Branka Kostić
ateliers.enfants@institutfrancais.rs - tél. : 011/302 36 54, 302 36 51Projekcije i posete

Medijateka zainteresovanoj publici nudi organizaciju projekcija igranih i dokumentarnih filmova iz svog fonda za grupe od 5 do 60 osoba, po dogovoru. Za đake svih uzrasta kao i za studente, Medijateka takođe organizuje grupne posete koje omogućavaju bolje upoznavanje s njenim radom i mogućnostima koje im nudi.
Zainteresovani profesori i pojedinci mogu se obratiti osoblju Medijateke putem mejla mediatheque@institutfrancais.rs ili na telefon (011) 302 36 54 u toku radnog vremena.


Campus France

• informacije o studijama u Francuskoj
• stipendije
• učenje francuskog u Francuskoj
• oper agencije
• volonterski radni kampovi

Informacije : sandra.elezovic@institutfrancais.rs - tél: (011) 302 36 57