22 nov - 11 dec 2023 / Beograd

Izložba Game ARTshow

Game ARTshow – Izložba umetnosti video igara u Francuskom institutu u Srbiji

Ubisoft Beograd i Francuski institut u Srbiji udružili su se kako bi prikazali umetnost video igara, razvijanih u Ubisoftovom beogradskom studiju. Najatraktivnija vizuelna okruženja iz poznatih video igara, poput Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Tom Clancy’s Rainbow Six – Extraction, Riders Republic, Assassin’s Creed Mirage biće predstavljena u digitalnim i štampanim formatima.

Zavirite u vizuelno zadivljujući svet umetnosti video igara na ovoj izložbi, gde će talentovani umetnici koji stoje iza nekih od vaših omiljenih igara pokazati svoje izvanredne kreacije.

Možete da istražite detalje i maštovite pejzaže koji čine svet vaših avantura u video igrama.

U okviru izložbe biće organizovan i VR kutak za najnoviju Ubisoftovu video igru – Assassin’s Creed Nexus VR, koja je objavljena 16. novembra, a na čijem razvoju je radio i Ubisoft Beograd:

Zaigrajte ključnu ulogu u istoriji u ovoj novoj priči napravljenoj samo za VR. Zamahnite oštricom dok se penjete bilo gde na otvorenim mapama. Potajno se uklopite u gomilu, stupite u interakciju sa civilima i osetite nalet uzbuđenja borbe sa neprijateljima.

Assassin’s Creed Nexus VR dostupan je na Meta Quest 2 i Meta Quest 3, dođite i isprobajte svoje veštine u ovoj epskoj avanturi!

Petak 1. decembar u 18.00

Takođe, 1. decembra u Francuskom institutu od 18 časova biće održana i specijalna panel diskusija sa UI artistima iz Ubisoft Beograd studija.

Naši UI umetnici Diana Koltsova i Aleksandar Knežević, govoriće o tome šta čini dobar UI u ​​video igrama, kako sve to funkcioniše u radu na AAA naslovima, njihovom karijernom putu i iskustvu, uz mnoge primere iz industrije.

Ako ste zainteresovani za temu razvoja video igara i kreiranja umetnosti u video igrama ili želite da saznate kako da započnete svoju karijeru u ovoj oblasti, ovo je savršena prilika da saznate više! Pridružite nam se, ulaz je besplatan!

Na engleskom.

Info

Francuski institut u Srbiji, Beograd

Knez Mihailova 31

22. novembar – 11. decembar 2023.
Izložba

Petak 1. decembar – 18h00
Panel diskusija sa UI artistima iz Ubisoft Beograd studija.