22 maj 2024 / Beograd

La Femme u Beogradu

La Femme, “Verovatno najveći francuski rok bend trenutno” prema kultnom portalu Pitchfork, nastupiće u Domu omladine Beograda 22. maja 2024. godine.

Neobični i zarazni sastav La Femme, koji je daleko od svakog „običnog“ benda. Osnovali su ga klavijaturista Marlon Magnée i gitarista Sacha Got pre više od 10 godina. Iza sebe imaju 5 albuma, a proslavila ih je pesma “Où va le monde” sa drugog albuma “Mystère”, dok je poslednji album “Paris-Hawaï“ izašao u maju 2023. godine.

Dolaze sa juga Francuske, odnosno iz grada Biarritz koji se nalazi na samoj granici sa Španijom, pa se iz tog razloga u njihovim pesmama često mogu čuti i francuski i španski. Osim jezika, i ritam i raspoloženje u njihovim nastupima se non-stop menjaju. Neki delovi su šaljivi, drugi ozbiljni, nekada su spori, a onda u sledećem trenutku brzi.

Bizarnost koja se ne sme propustiti vodiće vas kroz mnoštvo isprepletanih žanrova. Od džeza do panka, od kantrija do fanka, sve to pomešano sa psihodeličnim rokom, nateraće vas da se prodrmate i oslobodite svoju uvrnutu stranu. Bez obzira kakvu muziku volite, La Femme će imati nešto za vas, a onda vas i iznenaditi i parkirati se kraj uveta nedozvoljavajući vam da izbacite taj zvuk iz glave.

Muzički spotovi:
https://youtu.be/fQDEUU1lyZQ?si=1YtcNStg_hThplsv
https://youtu.be/NwVA5zYfNWw?si=q8hKuORAw5WkKaEi
https://youtu.be/5Fsgiv2S3co?si=v6153Ne4PEnt5nJC

Info

Dom Omladine Beograda, Amerikana

Makedonska 22

22. maj 2024. godine

Karte u prodaji od 17. novembra u 10 časova na honeycomb-live.com.
Za medijske upite pišite na pressrs@honeycomb-live.com