18 mar 2020 - 11h-16h / Niš

ODLOŽENO – Sajam Frankofonih Karijera

***ODLOŽENO***

U skladu sa zvaničnom zabranom skupova na javnim mestima sa više od 100 ljudi, koju je objavila srpska Vlada 11. marta 2020. godine, primorani smo da odložimo Sajam frankofonih karijera u Nišu, koji je bio predviđen za 18. mart

Još jednom Vam se zahvaljujemo na Vašem doprinosu prilikom organizacije i priprema za Sajam i nadamo se da i dalje možemo računati na Vas kao učesnike u ovom događaju, koji ćemo odložiti za drugi datum u 2020. godini.

Obavestićemo Vas o svemu u najkraćem mogućem roku, u skladu sa promenama trenutne situacije prevencije virusa.

****

U partnerstvu sa Filozofskim fakultetom i Univerzitetom u Nišu, Francuski institut u Srbiji organizuje veliki Sajam frankofonih karijera

Namenjen srednjoškolcima i studentima svih smerova, ovaj sajam ima za cilj da pruži karijerne mogućnosti vezane za frankofoniju i frankofone zemlje mladim talentovanim ljudima Srbije, i da otkrije:

  • Prednosti učenja francuskog jezika;
  • Sve ekonomske prilike koje pružaju firme iz Srbije povezane sa frankofonim svetom;
  • Mogućnosti studiranja na univerzitetima u frankofonim zemljama.

Program događaja obuhvata:

  • Radionice za razvoj karijere, za profesionalnu motivaciju, kao i za sastavljanje CV-a i motivacionog pisma. Za učešće, obavezna prijava.
  • Konferencije koje ukazuju na prednosti i izazove u frankofonom okruženju kao i njihovom vezom sa profesionalnim uspehom.
  • Info štandove na kojima će frankofone ambasade, kompanije i organizacije predstaviti svoje aktivnosti i misije;
  • Frankofoni kutak gde će vam, kroz igru, studenti Filozofskog fakulteta u Nišu približiti francuski jezik i upoznati vas sa zemljama Frankofonije.

Ulaz je besplatan.
Radionice, konferencije i info štandovi će se odvijati na srpskom jeziku.

Info

Oficirski Dom

Orlovića Pavla 28a, Niš

http://frankofonakarijera.org/sr