9 nov 2018 - 9h30-16h30 / Beograd

Putujući studentski sajam 2018

Odaberite Francusku i već sada počnite sa pripremama za narednu univerzitetsku godinu!

Petak 9. novembar 2018, od 9:30 do 16:30
Rektorat Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 1

U saradnji sa Campus France, francuskom agencijom koja se bavi promocijom francuskog visokog školstva, mobilnošću i prijemom inostranih studenata, Francuski instituti iz zemalja Zapadnog Balkana organizuju novi “Putujući studentski sajam“.

Sajam će okupiti predstavnike francuskih univerziteta Sciences-PO, INSA iz Ruana, EPITECH, CESI, Univerzitet Lion 1, Univerzitet Paris-Sud, Univerzitet Paris-Est Créteil, ESC Troyes, ESFAM, rukovodioce frankofonih studijskih programa u Srbiji i na Balkanu, kao i sve važne univerzitetske aktere iz svih zemalja učesnica.

Studenti će imati mogućnost da prisustvuju prezentacijama raznih programa stipendija kao i tematskim predavanjima i dobiju sve korisne informacije o studijama u Francuskoj kao i o frankofonim studijskim programima na Balkanu. Predstavnici francuskog i srpskog visokog obrazovanja, imaće, sa svoje strane, mogućnost za umrežavanje kroz direktne susrete i razmene. Ambasada Francuske i Francuski institut u Srbiji tom prilikom otvaraju novi konkurs za dodelu stipendija Vlade Republike Francuske za univerzitetsku 2019/2020. godinu koji će trajati do 18. marta 2019.

Iskoristite ovaj nezaobilazan događaj kako biste se dobro pripremili za univerzitetsku 2019-2020. godinu!

Info

Rektorat Univerziteta u Beogradu

Studentski trg 1

Petak 9. novembar, 9:30 – 16:30