28 Jun 2019 - 19:30 / Niš

Aktivnosti u medijateci u Nišu

FILMSKO VEČE u Francuskom institutu Niš

Pridružite nam se na filmskoj večeri u petak 28. juna 2019. od 19h30 u Francuskom institutu u Srbiji-Niš (Obrenovićeva 20, IV sprat)
Ne propustite ovo sjajno novo filmsko ostvarenje, koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Prvo ćemo odgledati film, potom ćemo komentarisati neke delove koji su na nas ostavili najveći utisak. Garantujemo vam puno smeha!

Naslov filma: „Neprocenljivo“, Pjer Salvadori , 2006 (1h46)
Glavne uloge: Odri Tatu, Gad Almaleh, Mari-Kristin Adam
Žanr: Komedija
Sa titlom na srpskom jeziku
Ulaz slobodan uz besplatne kokice!

Opis:
Žan je stidljiv, povučen konobar, zaposlen u luksuznom hotelu. Jedne večeri impresionira Ajren, lukavu devojku čiji je životni stil provođenje vremena sa starim bogatim muškarcima, za šta dobija skupe poklone. Misleći da je i on milioner, Ajren pristaje da se zabalja sa njim. Sledećeg leta na Azurnoj obali, ponovi se isti scenario, no igrom slučaja, ona shvati da je Žan samo konobar a ne milioner. Uvređena i osramoćena, ona ga napusti no nju odbije i njen tadašnji ljubavnik. Sama i bez novca, Ajren odluči da iskoristiti Žana, dok ne naiđe prikladniji muškarac. Film pun turbulentnih preokreta, sa veselim dijalozima, smešnim zabunama, simpatičnim glumcima završava se u stilu klasičnih ljubavnih priča.

Trejler >>>

Kroz filmsko veče će vas voditi: Marija Lazović, Jovana Ilić, Milosavljević Jovana i Miroljub Milutinović.
Očekujemo vas!

Info

Francuski institut u Srbiji, Niš

Obrenovićeva 20

T +381 11 52 45 78