25 Jun 2022 - 12:00 / Niš

Besplatna radionica za decu: “Upoznajemo Francusku – Mali dizajneri”

Pozivamo vas da se i ove subote družite sa nama u okviru nove radionice iz ciklusa kreativnih radionica za decu na kojima razvijamo kreativnost najmlađih i učimo o francuskoj kulturi.
Radionica se održava u subotu, 25. juna od 12h, u prostorijama EU Info kutka u Nišu, za decu uzrasta od 6 do 12 godina.

Modna dizajnerka, Jelena Dimitrijević će zajedno sa mališanima dizajnirati modne dodatke za leto, ukrašavati ih detaljima i ručno oslikavati. Šeširi i torbe za plažu će dobiti novo ruho obojeno maštom dece.

Ova radionica je jedinstveno iskustvo otkrivanja tajni izrade modnih detalja, pravljenja personalizovanih komada odeće i biće mesto na kome će deca uživati, kreirati i naučiti zašto je Francuska poznata u svetu mode. Svako dete nosi svoju kreaciju sa sobom nakon radionice.

Učešće na radionici je besplatno. Zbog ograničenog broja mesta, roditelji/staratelji koji žele da prijave decu za učešće na radionici treba da popune formular koji se nalazi ispod, najkasnije do 24. juna do 17 sati ili do popune kapaciteta. Prednost prilikom popunjavanja grupa imaju deca koja prethodno nisu učestvovala na radionicama iz ovog serijala.

Info

EU info kutak Niš

Voždova 5

PRIJAVNI FORMULAR >>>