Izdavanje prostora (Beograd)

Smešten u zgradi u samom centru Beograda, Francuski institut vam nudi svoje prostorije za organizovanje vaših dogadjanja: izložbe, konferencije za štampu, profesionalni sastanci, snimanje reklama, seminari, projekcije, kokteli i prijemi. Sve naše prostorije su klimatizovane, imaju WiFi i mogu da imaju ozvučenje i budu opremeljene tehnikom za simultani prevod.

Prizemlje /galerija

Prizemlje može da primi 120 osoba, idelna je za organizovanje konferencija za štampu, izložbi, promotivnih dogadjaja, snimanje reklama…

Plan prostora sa dimenzijama – prizemlje medijateke

Donja sala

Ovo je dodatni prostor koji može da primi do 50 osoba, na primer za stručne sursrete i privatne projekcije (mogućnost zamračenja prostora, videoprojektor)

Učionice

smeštene na 3. i 4. spratu Instituta, moderne i dobro opremljene učionice (interaktivna bela tabla, lap-top, videoprojektor u svih 9 učionica) mogu da prime po deset osoba, na primer za obuke.

Usluga „ključ u ruke“

U mogućnosti smo da vam stavimo na raspolaganje svoju tehničku ekipu kako biste organizovali iznajmljeni prostor u skladu sa svojim potrebama, osigurali svoje zvanice, obezbedili posluženje, kao i umetničko praćenje vaših dogadjanja.

Za više obaveštenja obratite se Nenadu Obradoviću, generalnom sekretaru: nenad.obradovic@institutfrancais.rs