4 okt - 27 okt 2018 / Beograd, Kragujevac, Niš

Sajam obrazovanja

Iskoristite sajmove obrazovanja u oktobru kako biste se dobro pripremili za studije u Francuskoj!

Francuski institut u Srbiji i njegova kancelarija Campus France učestvovaće na brojnim sajmovima obrazovanja u oktobru kako bi vas informisali i orijentisali ukoliko želite da postanete deo jednog od najraznovrsnijih i najoperativnijih obrazovnih sistema i postanete jedan od gotovo 320.000 inostranih studenata koji studiraju u Francuskoj. Dođite da se upoznate sa nama i da dobijete informacije o različitim studijskim programima, programima stipendija kao i o kursevima francuskog jezika u Srbiji i Francuskoj, diplomama o poznavanju francuskog jezika DELF i DALF itd.

Niš
Četvrtak 4. oktobar od 10:00 do 16:00
Rektorat Univerziteta u Nišu, Univerzitetski trg 2, Niš

Drugi po redu sajam stipendija u Nišu koji organizuje Centar za razvoj karijere uz podršku univerzitetske biblioteke „Nikola Tesla“ okupiće sve ustanove koje dodeljuju stipendije srpskim studentima.

Studenti i srednjoškolci iz Niša, želite da studirate u Francuskoj ? Pridružite nam se na štandu Francuskog instituta i predstavništva Agencije Campus France u Srbiji, kako biste se informisali o studijskim programima i mogućnostima finansiranja vašeg boravka u Francuskoj.

Hajde da zajedno skrojimo vaš akademski uspeh!

Beograd
Sreda 17. oktobar od 10:00 do 15:00
Rektorat Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 1, Beograd

Pripremite se veċ sada za sledeċu akademsku godinu!

Na samom početku nove akademske godine, učestvovaćemo na sajmu stipendija koji organizuje Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu. Ovo će biti poseban događaj za studente pošto ćemo tom prilikom moći da im u neposrednom razgovoru predstavimo studije u Francuskoj, a oni će moći da dobiju informacije o svim ponudama.

Pronađite štand Francuskog instituta i kancelarije Campus France u Srbiji i postavite nam sva pitanja u vezi sa studijama u Francuskoj i mogućnostima finansiranja, sa posebnim osvrtom na stipendije Vlade Republike Francuske. Pomoćićemo vam oko procedura i daćemo vam korisne savete oko odabira studijskih programa.

Više informacija

Beograd
Subota 27. oktobar od 12:00 do 19:00
Sajam „Study Abroad“, Hotel Hilton, Kralja Milana 35, Beograd

Prvi sajam obrazovanja „Study Abroad“, ima za cilj da okupi na jednom mestu više od 30 izlagača iz brojnih inostranih zemalja i da upozna srpske studente sa prednostima studija u inostranstvu, bogatom ponudom studijskih programa inostranih visokoobrazovnih ustanova kao i različitim programima stipendija. Ako je Francuska vaša destinacija za studije mi ćemo biti tu da vas usmerimo ka pravom izboru!

Više informacija

Kragujevac
Ponedeljak 29. oktobar – od 11:00 do 15:00
Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata, Jovana Cvijića b.b, Kragujevac,

Studirate na Univerzitetu u Kragujevcu ili ste gimnazijalac, a zainteresovani ste za studije u Francuskoj?

Ne propustite priliku da se sretnete sa Francuskim institutom u Srbiji i informativnim punktom Campus France u vašem gradu !

Gimnazijalci i studenti, moći ćete da dođete na naš štand tokom Sajma stipendija u Kragujevcu, koji organizuje Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata, u saradnji sa Univerzitetom u Kragujevcu. Bićemo tu da vas saslušamo, uputimo i odgovorimo na sva vaša pitanja o različitim studijskim programima i diplomama koje postoje u Francuskoj. Predstavićemo vam i mogućnosti za finansiranje studija da biste ostvarili svoj plan i stekli francusku diplomu!

Više informacija

Info

Niš – Četvrtak 4. oktobar od 10:00 do 16:00
Beograd – Sreda 17. oktobar od 10:00 do 15:00
Beograd – Subota 27. oktobar od 12:00 do 19:00
Kragujevac – Ponedeljak 29. oktobar – od 11:00 do 15:00