4 mar - 18 mar 2020 / Beograd, Niš, Novi Sad

Sajam obrazovanja

Iskoristite obrazovne događaje u martu mesecu kako biste se dobro pripremili za studije u Francuskoj!

Francuski institut u Srbiji i njegova kancelarija Campus France učestvovaće na brojnim promotivnim događajima u martu mesecu kako bi vas informisali i orijentisali ukoliko želite da postanete deo jednog od najraznovrsnijih i najoperativnijih obrazovnih sistema i budete i vi jedan od 350.000 inostranih studenata koji studiraju u Francuskoj. Dođite da se sretnete sa nama i da se informišete o različitim studijskim programima, programima stipendija kao i kursevima francuskog jezika u Srbiji i Francuskoj, diplomama o poznavanju francuskog jezika DELF i DALF itd.

NOVI SAD
Sreda 4. i
četvrtak 5. mart od 11:00 do 19:00
Novosadski sajam, Hajduk Veljkova 11

Međunarodni sajam obrazovanja „Putokazi“

Da li ste zainteresovani sa studiranje, rad, volontiranje ili život u Francuskoj? Čekamo vas u Novom Sadu na našem štandu da vam otrkijemo sve adute Francuske kao i kurseve francuskog jezika koje možete da pohađate pre odlaska da biste olakšali svoje uklapanje i uspeh u Francuskoj!

http://bit.ly/2T1kUl9

BEOGRAD
Petak 6. i subota 7. mart od 10:00 do 18:00
Belexpocentar, 74A

EDUfair

Međunarodni obrazovni sajam „EDUfair“, najposećeniji na Balkanu, okuplja već sedamnaesti put zaredom sve glavne aktere visokog obrazovanja u Srbiji kao i izlagače iz inostranih zemalja. Posetite naš štand kako biste otkrili svet francuskog visokog obrazovanja.

www.edufair.rs

BEOGRAD
Sreda 11. mart od 11:00 do 15:00
Fakultet organizacionih nauka (FON), Jove Ilića 154, Beograd

Međunarodni info dan

Tradicionalni „Međunarodni info dan“ ima za cilj da informiše studente o svim mogućnostima studentske mobilnosti, stipendijama, programima razmene i svim adutima studiranja u inostranstvu. Dođite na naš štand kao i na prezentaciju i odaberite Francusku za svoje studije.

www.fon.bg.ac.rs

NIŠ
Sreda 18. mart od 11:00 do 17:00
Oficirski Dom, Orlovića Pavla 28a

Sajam frankofonih karijera

U partnerstvu sa Filozofskim fakultetom u Nišu, Francuski institut u Srbiji organizuje veliki Sajam frankofonih karijera 18. marta 2020. godine od 11 do 17h u Oficirskom domu, Niš. Namenjen srednjoškolcima i studentima svih smerova, ovaj sajam ima za cilj da pruži karijerne mogućnosti vezane za frankofoniju i frankofone zemlje mladim talentovanim ljudima Srbije. I mi ćemo biti tu da vas usmerimo pri izboru vašeg profesionalnog ili studijskog puta.

http://frankofonakarijera.org/sr

Info

Novi Sad: sreda 4. i četvrtak 5. mart, 11h-19h
Beograd: petak 6. i subota 7. mart, 10h-18h
Beograd: sreda 11. mart, 11h-15h
Niš: sreda 18. mart, 11h-17h